inhoud

Team

kenniscyclus-team-01

Ons team bestaat uit diverse disciplines, waarbij teamleden zowel onderzoekers als behandelaren zijn. Een ervaringsdeskundige vormt de schakel tussen onderzoek en de ervaringskennis van de mensen met een psychiatrische aandoening.

 


Team Kenniscyclus

 

Dr. Annemiek Dols

Dr. Annemiek Dols

psychiater

Dr. Annemiek Dols is sinds 2009 als psychiater werkzaam op deze polikliniek. Zij is tevens consulent bij het Alzheimercentrum van VUmc. Haar expertise is stemmingsstoornissen met somatische en cognitieve comorbiditeit en het sociale brein.

Dr. Mardien Oudega

Dr. Mardien Oudega

psychiater

Dr. Mardien Oudega werkt sinds 2016 als psychiater op deze polikliniek. Ze biedt poliklinische zorg aan patiënten met stemmingsstoornissen en participeert in de geheugendagscreening en het ECT-team. Haar aandachtsgebieden zijn depressie, slaap, cognitie, beeldvorming en elektroconvulsieve therapie.

Dr. Tanja Su

Dr. Tanja Su

GZ-psycholoog en neuropsycholoog

Dr. Tanja Su werkt sinds 2018 als GZ-psycholoog op deze polikliniek en sinds kort is zij in opleiding tot klinisch neuropsycholoog. Zij is gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwde behandelingen van uiteenlopende psychische klachten bij ouderen.

Moniek van Dijk

Moniek van Dijk

sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Moniek van Dijk werkt sinds 2007 als sociaal psychiatrisch verpleegkundige op deze polikliniek. Zij werkt systemisch, oplossingsgericht en is IPT opgeleide. Haar expertise is de behandeling van stemmingsstoornissen.

Dr. Sigfried Schouws

Dr. Sigfried Schouws

klinisch neuropsycholoog

Dr. Sigfried Schouws werkt sinds 2001 als klinische neuropsycholoog op deze polikliniek. Hij is tevens voorzitter van het Psychodiagnostiekteam DNV en praktijkopleider. Zijn expertise is diagnostiek en onderzoek bij patiënten met cognitieve stoornissen en psychiatrische stoornissen.

Dr. Nicole Korten

Dr. Nicole Korten

Gz-psycholoog

Dr. Nicole Korten werkt sinds 2014 als psycholoog op deze polikliniek. Zij is GZ-psycholoog opgeleid in CGT, ACT en IPT en nu in opleiding tot klinisch neuropsycholoog. Haar expertise is de diagnostiek en behandeling van stemmingsstoornissen en cognitieve stoornissen.

Bodine de Walle

Bodine de Walle

ervaringsdeskundige

Bodine de Walle is sociaal agoog en ervaringswerker binnen GGZ inGeest. Zij vormt de schakel tussen onderzoek en de ervaringskennis van de mensen met een psychiatrische aandoening.

 


Toekomst

Drs. Melis Orhan

Drs. Melis Orhan

GZ-psycholoog i.o.

Melis Orhan werkt sinds 2017 op deze polikliniek als onderzoeker. Ze is inmiddels begonnen met haar promotieonderzoek en is in opleiding tot GZ-psycholoog. Ze doet onderzoek naar verschillende psychologische behandelingen op de polikliniek, zoals SPIRIT en BrainTrain.

Drs. Margot Wagenmakers

Drs. Margot Wagenmakers

basispsycholoog & promovendus

Margot Wagenmakers werkt als basispsycholoog op de polikliniek ouderen. Daarnaast doet zij promotie-onderzoek naar de lange termijn effecten van electroconvulsietherapie bij ouderen met een ernstige depressie. Ook is zij betrokken bij de BrainFit studie: een online training voor ouderen met stemmingsstoornissen en klachten van het geheugen.

Dr. Nadine Paans

Dr. Nadine Paans

GZ-psycholoog i.o.

Dr. Nadine Paans werkt op de polikliniek ouderen als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Ze is betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar het sociale brein. Momenteel specialiseert zij zich in de diagnostiek en behandeling van stemmingsstoornissen en cognitieve stoornissen.

Drs. Alexandra Beunders

Drs. Alexandra Beunders

psychiater i.o.

Alexandra Beunders heeft van mei 2017 tot april 2018 op deze poli gewerkt als basisarts. In deze periode is zij betrokken geraakt bij het DOBi onderzoek naar ouderen met een bipolaire stoornis waarover haar promotieonderzoek nu gaat. Sinds april 2018 is zij in opleiding tot psychiater.

Drs. Machteld Blanken

Drs. Machteld Blanken

psychiater i.o.

Drs. Machteld Blanken is arts en in opleiding tot psychiater. In het kader van de opleiding is zij van oktober 2019 tot oktober 2020 werkzaam op deze polikliniek. Naast haar werk op de polikliniek doet zij onderzoek naar de behandeling van stemmingsstoornissen met ECT.

Drs. Camille Bol

Drs. Camille Bol

psychiater i.o.

Camille Bol is arts in opleiding tot (ouderen)psychiater en van april t/m september 2021 werkzaam op de polikliniek ouderenpsychiatrie. Daarnaast is zij bezig met het voorbereiden van een onderzoeksstage op deze polikliniek die zal gaan over cognitieve problemen bij oudere patiënten met een bipolaire stoornis.

Drs. Dore Loef

Drs. Dore Loef

promovendus

Dore Loef is in 2018 begonnen op de polikliniek ouderen als stagiaire klinische neuropsychologie. Inmiddels is zij alweer een paar jaar afgestudeerd als psycholoog en begonnen aan promotieonderzoek over elektroconvulsieve therapie bij de behandeling van depressie.