Agenda

Online ‘Grey Power’ avonden

Deze zomer organiseert het onderzoeksprogramma Aging and Later Life van het Amsterdam Public Health Research Institute drie ‘Grey Power’ avonden. In deze online avonden staan drie onderwerpen centraal die van belang zijn in het leven van ouderen. De avonden zijn bedoeld voor ouderen en hun naasten, maar ook professionals en onderzoekers die interesse hebben zijn van harte welkom. Op de flyer in de bijlage kunt u meer informatie vinden. Hier vindt u de registratielink.

De thema’s van deze avonden zullen zijn:

  1. Eenzaamheid: 1 juni 19.00-20.30 uur
  2. Vallen (vitaliteit & zelfredzaamheid): 1 juli 19.00-20.30 uur
  3. Zingeving & veerkracht: 14 september 19.00-20.30 uur

Tijdens de avonden zullen meerdere aansprekende gasten op een laagdrempelige manier reflecteren op de thema’s vanuit academisch perspectief en/of vanuit praktijk ervaringen. De avonden zijn gratis live te volgen via een Zoom webinar en alle avonden zullen tevens opgenomen worden. De doelgroep krijgt de mogelijkheid om vragen in te sturen en aan te geven wat voor hen belangrijk is in relatie tot deze thema’s. Zij kunnen via een Q&A chat in discussie met de sprekers en met elkaar.

Helpt u onze zichtbaarheid vergroten zodat we de doelgroep beter bereiken? Dit kan door de flyer met uw netwerk of mailinglijst (bijv. via een nieuwsbrief of sociale media) te delen.